Stilling ledig

Stilling ledig som Energimontør/ingeniør

 

Vi søker en selvstendig og kompetent person, helst med erfaring fra jobb med høyspening.

Du er strukturert, nøyaktig, løsningsorientert og vant til å samarbeide med andre, samtidig som du har evne til å jobbe selvstendig.

I tillegg er du opptatt av HMS arbeid.

 

Dine kvalifikasjoner er fagbrev som energimontør, utdanning fra teknisk fagskole eller annen relevant utdanning som gir DSB godkjenning for gruppe L og H. Erfaring fra drift og vedlikehold vektlegges. I tillegg ønskes det at du er fortrolig med PC som arbeidsverktøy.

 

Arbeidsoppgavene vil bli varierte, som bla prosjektleder, anleggsleder, leder for sikkerhet, elsikkerhetskoordinator, byggeleder, montasjeoppgaver mm.

 

Vi kan tilby gode lønnsbetingelser og forsikringsordninger, og er behjelpelig med å skaffe bolig. Kontoradressen vil være i Bjerkvik.

 

Bjerkvik er et lite tettsted i Narvik kommune i Nordland fylke. Her er ca 2000 innbyggere, og vi har både barnehager, barne- og ungdomsskole, butikker, idrettsanlegg og massevis av fritidstilbud for både barn, unge og voksne. Her er et inkluderende samfunn, og alle finner seg til rette og trives her.

En svipptur unna så finner du byer som Tromsø, Harstad og som nærmeste by ligger Narvik. Lofoten med Vesterålen er heller ingen Amerikareise, men skulle du ønske deg til utlandet, så har vi Evenes 3,5 mil unna som tar deg med ut i verden.

 

Dersom du passer inn i mye av dette, synes vinteren med nordlys, kaldt vintervær, stormer og enorme jakt og vintersportsmuligheter, og sommeren med sine lyse netter, fantastiske opplevelser på både hav, land og fjell og yrende liv av tullate nordlendinger, så sendes en søknad til: raymond@pjm.no

 

Vi kan også kontaktes på telefon 97 40 11 21 for mer opplysninger om stillingen.

Søknadsfrist snarest. Tiltredelse etter avtale og helst så snart som mulig.

 

Her er bilder fra prosjekter de siste årene:

Bilder fra noen av våre prosjekter.

Prestjord Maskin A/S

Prestjord Maskin AS ble etablert 2004, er en bedrift i anleggsbransjen. Bedriften har hele Norge som sitt naturlige markedsområde. Hovedkvarteret ligger Bjerkvik i Ofoten og vi arbeider ut fra dette stedet.

Arbeid i spenningssatte områder

Prestjord Maskin AS har spesialisert seg på utskifting av betongfundamenter til høyspentmaster mens anlegget er strømførende.

I 2014 var vi de eneste i Norge som utførte slikt arbeid for Statnett.

Vi har i tillegg spesialisert oss på legging av høyspent kabler i grunnen, bygging av OPI kanaler og oppsetting av gjerder og porter, samt det meste innen annet relevant betongarbeid. Flere av våre ansatte har minimum U3 betong serifisering.

 

Medarbeidere med spesialkompetanse

Prestjord Maskin AS har hatt en eventyrlig vekst de siste årene. I 2009 var Arve Prestjord eneste ansatt. I dag er det 11 stykker som arbeider i selskapet. Det kreves spesiell kompetanse og godkjenning for å kunne jobbe i høyspentområder.

Vi har medarbeidere med høy fartstid som maskinkjører, mekaniker, mastemontør, fundament arbeid, skytebas og sikkerhetsleder.

Maskinpark

Gravemaskiner:

  • Hyundai R145
  • Hyundai R140LC-9
  • Hitachi ZX350LC

 

Copyright © prestjordmaskin.no

Prestjord Maskin AS er DSB godkjent.